Już wcześniej miałem zamiar robić drobne aktualizacje tematu z ciekawymi promocjami, ale jakoś na zamiarach się skończyło

ale teraz mam dla Was coś naprawdę specjalnego...
poniżej kilka szczegółów tej oferty:
- umowa abonamentowa bez telefonu na czas
nieokreślony (w dowolnym momencie można złożyć wypowiedzenie)
- wysokość miesięcznego abonamentu
1zł (słownie: jeden polski złoty)
- do wyboru jedna z dwóch opcji dodatkowych aktywowanych na 6 miesięcy:
1. pakiet
60 minut do wszystkich sieci krajowych (co miesiąc),
2.
STAN DARMOWY - w skrócie, nielimitowane połączenia ze wszystkimi w PLAY
Kilkakrotnie przekopałem regulamin tej promocji i żadnych "haczyków i gwiazdek" nie znalazłem. Są dwa banalne warunki, które trzeba spełnić żeby skorzystać z tej promocji:
1. przenieść nr telefonu od innego operatora,
2. trzeba mieć adres e-mail bo faktura przysyłana jest tylko w formie elektronicznej.

Ponieważ mimo wszystko miałem wątpliwości co do funkcjonowania tej oferty postanowiłem sam ją przetestować, więc opiszę w skrócie jak to zrobiłem.
Zakupiłem dwa startery Era Tak Tak za 5zł po czym zarejestrowałem te numery w salonie operatora. Następnie w salonie PLAY podpisałem wnioski o przeniesienie numerów oraz umowy w w/w promocji. Po upływie jednego dnia oba numery były już w PLAY, na jednym 60 minut, na drugim Stan Darmowy. Za 6 miesięcy pewnie złożę wnioski o rozwiązanie obu umów, ale póki co żony telefon kosztuje mnie 2zł/miesiąc

Jeśli ktoś będzie zainteresowany tą ofertą zapraszam serdecznie do Salonu PLAY Carrefour w Olsztynie. Jeszcze bardziej miło mi będzie jeśli przyjdziecie z tym do mnie

można umawiać się wcześniej, rezerwować terminy, kontakt w pierwszym wpisie.
Oferta jest ograniczona czasowo i ilościowo, ale na to drugie będę w stanie coś zaradzić.
Dla wszystkich klubowiczów, którzy skorzystają z oferty będę miał zarezerwowany dodatkowy prezent