IMPREZA SYLWESTROWA ODBĘDZIE SIĘ W CLUBIE TWIST NA STARÓWCE !!!
(nad impulsem, dawny molotov)
GODZINA: 20:00
Motywem przewodnim są lata 70' - 80' 
Wskazany ubiór w tym klimacie, bądź też jakiekolwiek inne przebranie(osoby bez przebrania płacą karne 10zł przy wejściu

także przebierajcie się, w końcu to karnawał!

obojętnie czy to za policjanta/tkę, strażaka, czy pielęgniarkę... jak ktoś nie ma pomysłu to garnitur niech założy, ciemne okulary i powie, że jest Man in Black ale niech się przebierze

)
Cena: Za wynajęcie clubu płacimy 3tyś zł - do dyspozycji cały lokal + DJ
(koszt zostanie podzielony na wszystkich uczestników - myślę, że maksymalnie 50zł)Będzie robiona lista osób i zbierana zaliczka w wysokości 25zł od osoby (na dniach napiszę jak to zostanie zorganizowane)
(do kiedy? im szybciej tym lepiej, myślę, że maksymalnie do świąt)
Alkohol w barze
Ceny:
* piwo:
- Warka, Żywiec, Lech, Tyskie - 6zł
- Strong - 6,5 zł
- Desperados, Heineken - 7zł
* 0,5 L wódki + sok 45zł (Wyborowa lub Czysta de luxe)
* Drinki: 10-15zł
m.in.:
- sex on the beach
- tequila sunrise
- bananowy song
- hawajska nutka
- malibu samba
- pinacolada
- malibu mintPrzy wejściu każdy otrzyma pieczątkę. Balujemy na górze, na dole palarnia.
Myślę cały czas co z kateringiem? Macie jakieś pomysły? Co nieco chodzi mi po głowie ale chętnie posłucham Waszych propozycji
Jeszcze pytanie do Was: Czy przed godziną 00:00 idziemy pod ratusz?
Jeśli tak szampana zapewniamy sobie we własnym zakresie, jeśli nie to muszę o tym wcześniej poinformować i po symbolicznej lampce będziemy mieć w TwiściePs. z tą karną dychą żartowałem
Na bramce będzie stać superciocia i będzie karać nieprzebrane osoby
http://www.youtube.com/watch?v=3wuijCHfN90Nowości będą podawane na bieżąco w tym temacie. Zapisujcie się, zadawajcie pytania, ewentualnie dzwońcie do mnie.
Wszelkie sugestie i pomysły mile widziane
Lista:
1. Tomsplit