witam, znalazłem powód ostatniego stukania u mnie w samochodzie. No i jest to dolny wahacz, który na jednej śrubie nie ma się czego trzymać bo do belki był przyspawany, a gwint, który kiedyś chyba tam był jest upieprzony. Potrzebuję więc belki całej i wahacza dolnego bo w nim też jakaś tuleja do wymiany. No i tu moje pytanie, czy do mojej wersji hondy civic aerodeck VTI 1.8 pasuje wahacz i belka od innych wersji tego samochodu. jeśli chodzi o belkę to koniecznie trzeba kupić bo nie chcę żadnych kombinacji alpejskich, jeśli chodzi o wahacz to liczę na pomoc

dodam, że jestem z Pasymia więc ciężko mi będzie teraz dojechać do Olsztyna(chyba)
... dodaję zdjęcia,
https://plus.google.com/u/0/photos/113304274996336791405/albums/5684483067119866337jak teraz popatrzyłem to wydaje mi się, że do wymiany jest tylko belka i ta tuleja na zdjęciach. Chyba, że do belki przyspawać można jakąś nakrętkę o takim rozmiarze i do niej przykręcić, ale nie wiem też ile to wytrzyma. Jeśli belka wykręcana to lepiej chyba wymienić i mieć oryginał:) co do tej tulejki to jak widać na jednym zdjęciu, gdzie są strzałki,
zielona oznacza śrubkę, która jest przyspawana i spaw puścił, czerwone miejsce widać że jest ułamany uchwyt. Prosiłbym o stwierdzenie co to za element do wymiany i gdzie mogę dostać